TopClass Group is gefuseerd met Horesca

TopClass Group is gefuseerd met Horesca

Horecagroothandel Brouwer is er trots op uw groothandel te zijn voor al uw food- en horecagerelateerde nonfood producten. De inkoop van al onze producten doen wij gezamenlijk met vele gelijksoortige bedrijven.

TopClass Group en Horesca zijn met elkaar gefuseerd en gaan om praktische redenen verder onder de naam Horesca Nederland. Wij zijn erg blij met deze samenwerking.

Citaat Anton van der Kamp, thans voorzitter van TopClass en ook voorzitter van Horesca Nederland: TopClass is een landelijk cluster van acht zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik. Onder de vlag van Horesca vallen vijf groothandels. Een aantal leden heeft bovendien meerdere locaties, waardoor we in totaal over zeventien vestigingen praten. Op veel vlakken zijn onze organisaties identiek. Zo zijn onze leden allemaal familiebedrijven en vallen we beiden onder de paraplu van MAXXAM, de grootste inkooporganisatie van Nederland. Binnen MAXXAM opereren we al een tijd lang als één organisatie. De stap om echt samen te gaan is hierdoor heel klein.

Wat houdt dat voor u, als klant, in?

U zult in de loop van de tijd zien dat er op gebied van Private Labels, producten bijkomen en/of producten van naam veranderen.

De Private Label namen waarvoor gekozen zijn luiden: Horesca, TopClass, Pain Ami en Café Ami.

Een verandering van naam betekent niet automatisch een verandering van product. Ook in de folderuitingen zullen er kleine mutaties plaatsvinden. Het belangrijkste is dat uw groothandel aangesloten is bij een inkooporganisatie die continuïteit geeft voor in lengte van jaren.

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Wij bieden een totaal assortiment food voor professionele horeca.