Poldergoud

PolderGoud Pure Potato Pleasure! Reden genoeg om de aardappel op het menu te zetten! De aardappel is gezond! In vergelijking met rijst en pasta bevat hij weinig calorieën en is de aardappel een belangrijke bron voor vitamine B1 en C. Daarnaast is de aardappel lekker en veelzijdig te bereiden.

Één van de Vrolijke PolderGoud aardappelproducten is Verse friet.

Consumenten vinden veel dingen belangrijk aan buiten huize consumptie (van frites): Hoge kwaliteit, Gemak, Lekker eten, Gezellige sfeer, Beleving, Snelle bediening, Betaalbaar en Vriendelijk personeel. Om restaurants en cafetaria’s te ondersteunen, vervullen de PolderGoud verse frites een groot deel van deze behoeften door middel van de kwaliteit, de smaak én het verhaal.

De aardappelteelt voor de verse frites wordt door PolderGoud het hele seizoen begeleidt. Door middel van veldbezoeken en plantcontroles wordt bekeken of een partij aardappelen in aanmerking komt voor de PolderGoud verse frites. Als de aardappelen gerooid zijn, worden ze opgeslagen in speciale koelschuren. Hierdoor is de PolderGoud verse frites een jaar rond van zeer goede kwaliteit verkrijgbaar.

Dagelijks worden de mooiste kruimige aardappelen geselecteerd voor de lekkerste frites met de juiste smaak, kleur, geur, lengte en structuur. Deze verse frites worden dagelijks vers, zeer glad geschild en gesneden waardoor ze minder vet opnemen, minimaal vochtverlies en er nauwelijks pit en schil resten achterblijven. Deze verse friet is ultra vers gesneden. Het lekkerste resultaat krijgt u, als u de verse friet in 2x frituurt.

Daarnaast PolderGoud bied Vers verpakte aardappelen, Vers geschilde aardappelproducten, Verse friet en Smaakvol gegaarde aardappelproducten.

Meer informatie? Klik hier!
Ben's Partycatering

Bent u op zoek naar een goede cateraar voor een bedrijfsfeestje, jubileum, receptie, BBQ, high tea of andere festiviteit? Het team van Ben's Fresh Food is al meer dan achttien jaar actief binnen horeca, bedrijfscatering en partycatering.

Door de korte lijnen tussen het bedrijf en opdrachtgevers kan er geschakeld worden, zodat de opdrachtgever niet lang met een vraag of wens blijft zitten.

Horecagroothandel Brouwer heeft een nauwe samenwerking met Ben Teunissen uit Kampen, eigenaar van Cateringbedrijf Ben’s.

Ben’s Partycatering staat voor u klaar!

Meer informatie? Klik hier!